20 Haziran 2015 Cumartesi

Dsc Kaliteli Alarm Sistemleri

Dsc Kaliteli Alarm Sistemleri

Dsc Kaliteli Alarm Sistemleri, izinden, Panasonic Lumix DMC-FZ1000 geniş bir inç tipi 20 megapiksel sensör özelliğine başka DSLR tarzı köprü kamera. Ama bu model, etkileyici bir 400 mm eşdeğeri, 4K video kayıt yeteneği, ve daha dsc kaliteli alarm sistemleri düşük bir fiyat etiketi yakınlaştırabilir bir lens dahil, alarm sistemleri, olmak üzere manşon kadar birkaç ekstra püf noktaları vardır.

Geleneksel köprü kaliteli alarmlar kameralardan FZ1000 ayıran temel özelliklerinden biri de çok daha büyük bir inç tipi MOS sensörü kullanır. Bu, daha önce "köprü-kamera" bazı fotoğrafik çevrelerde kirli ifade yapmış olanlar çok daha yüksek kalitede görüntüler üretmek için imkan vermelidir.Ve 20.1 efektif uygun alarm sistemleri sayısı ile, bu görüntüleri de uygun detaylı olmalıdır.



Sensör ile eşleştirilmiş bir 16x optik zum sunan bir dsc alarm sistemi objektif, olduğunu. Ve F2.8-F4 değişken maksimum diyafram kablosuz alarm sistemleri Bir 25-400 mm 35 mm formatında eşdeğer odak aralığı ile hızlı ve en tutkunu çekim durumlar için yeterince çok yönlü olmalıdır. Bir köprü kamera olan lensler dsc alarm sistemleri geçmek için hiçbir seçenek besbelli var, çünkü bu, iyi bir şeydir. Beş eksenli düzeltme ile yerleşik-in Hibrid optik görüntü sabitleme sistemi sürekli titrek çekimler yardımcı hazırdır.
Bir redesigned Venus Engine görüntü işlemcisi kaliteli alarm sistemleri kullanarak, uygun alarm sistemleri, hızını çekim yüksek hızda arka arkaya vermek mümkün olmuştur. (80-25,600 kadar uzatılabilir) 125-12,800 geniş bir ISO aralığı da bulunuyor. Bu kamera ışık koşullarında çeşitli ... çok daha küçük sensörleri ile köprü kamera önceki nesillerin söylenebilir değil bir şey takdire şayan gerçekleştirme yeteneğine sahiptir sağlamalıdır.
1/4000 sn üst deklanşör hızı gibi markalı alarm sistemleri kamera hitap emin meraklısı yaban hayatı ve spor atıcılar için uygun çabuk olduğu söyleniyor. Odak sürelerini kısaltmak için farklı keskinlik seviyelerine sahip iki görüntü değerlendirir - - Flulaştırma teknoloji entegre bir liner motor ve Derinlik FZ1000 0.08 sn odak süreleri elde edebilirsiniz anlamına gelir. Makro hayranları için iyi haber, dsc alarm sistemleri, kamera da 3 cm (1.18) minimum odaklama mesafesine sahip.
FZ1000 bazı oldukça katı fotoğrafik kimlik sahipken Ancak, şüphesiz bazıları için ana cazibe olacak video seçeneklerini bulunuyor. Kamera 30/25 fps, 100Mbps hızında 4K video (3840 x 2160 piksel) kaydedebilirsiniz olmasıdır. Diğer video modları 60/50 fps Full HD 1080p görüntüleri ve yavaş hareket görüntüleri üretmek için ideal bir alarm sistemleri fiyatları yüksek hızlı 120/100 fps modunu içerir. Kameramanların da beş hız adımları harici bir mikrofon girişi eklenmesi ve pürüzsüz elektronik yakınlaştırma ile memnun olacaktır.
Çünkü büyük sensörü ve hala geniş bir odak aralığı sunarken bunu karşılamak için gerekli olan lens, alarm sistemleri kurulumu, asla küçük bir kamera olacaktı.Aslında, ekli bir kit lens ile giriş seviyesi DSLR karşılaştırılabilir ve ilk bakışta pek çok kişi büyük olasılıkla o buydu düşünürdüm. Bu 136.8 x 98.5 x 130.7 mm (5.39 x 3.88 x 5.15) ölçer ve 831 gr (1,83 lb) ağırlığındadır.
Arkasındaki 2,359K noktalı OLED elektronik vizör ve alarmlar nokta ile üç inç tam belden LCD ekran. Kamera ayrıca modu ve komut kadranları dahil olmak üzere fiziksel DSLR-benzeri kontroller sahiptir. Orada çekim ihtiyaçlarını karşılamak için ayarlanabilir beş özelleştirilebilir Fn düğmeleri ve lens barrel etrafında geniş bir halka da yakınlaştırma veya odak ya kontrol etmek ayarlanabilir. Bu SD kartları alır ve JPEG ve alarm sistemi görüntü dosyaları çekebilirsiniz.
Dahili Wi-Fi ve NFC bağlantısı kablosuz görüntü ve video veya uzak çekim paylaşımı için diğer cihazlara FZ1000 bağlanmayı kolaylaştırır. Zoom, pozlama ve odak üzerinde kontrolü elinde tutarken, tablet ve akıllı telefon uygulamaları alarm markalı kullanarak, kullanıcıların uzaktan fotoğraf ya da video çekebiliyor ve bu kameranın odak pik gibi bilgileri görebilirsiniz.
Panasonic Lumix DMC-FZ1000 ABD fiyata 900 $ Temmuz sonunda satışa sunulacak.
Aşağıdaki Panasonic tanıtım video FZ1000 göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder